TECHNOLÓGIA

A textilek tisztításához több egyedi mosó-csavaró gépet használunk 8- kg-tól az 55 kg-osig. Ezáltal külön mossuk minden partnerünk textíliáit. Lehetőségünk van külön mosni a párnahuzatokat a paplanhuzatoktól is. Az egyedi mosógépek nagyobb üzembiztonságot is jelentenek, hiszen egy gép leállásából adódó kapacitás csökkenést a többi gép át tudja venni. Az egyedi gépek másik nagy előnye, hogy a partnerek elkülönítése egyszerűbb, így a textilkeveredés lehetősége ezáltal csökken.
A textilek szárítására forgódobos szárítókat használunk.
A szobai textilek vasalására vályúfűtött kalandert használunk, míg az éttermi textilek vasalására hengerfűtött kalandert.
A mosáshoz szükséges vegyszereket a Christeyns Higiénia Kft-től ( www.christeyns.com ) szerezzük be. A vegyszerezést a Christeyns cég szakértői állítják be és a szükséges tisztítószereket ipari számítógép vezérelt adagoló biztosítja. Az adagoló naplózásából ellenőrizni lehet a mosási folyamatokat. Az alkalmazott adagolási technológia kizárja az emberi tévedést és nem adagol se kevesebb, se több vegyszert a szükségesnél.
A szállodák tavaszi nagytakarításakor több olyan textilt kell tisztítani, amit vizes technológiával nem szakszerű. Üzemeltetünk vegytisztítógépet is amelyben tudjuk tisztítani a partnereink öltönyeit, és mosással nem tisztítható textileket.

dreamstime_65699796.jpg
dreamstime_111183798.jpg
dreamstime_98574606.jpg
dreamstime_93831823.jpg